ORGANIC ON THE GO

  • 3 cl ekologisk rosenkvittenpuré
  • 3 cl sockerlag på ekologiskt strösocker
  • 10 cl kylt ekologiskt Earl Grey/Madame Grey te

Skaka alla ingredienser med färsk is i en cocktailshaker. Sila upp i ett högt glas och toppa upp med krossad is. Garnera med ekologiskt apelsin/grapefrukt samt ett sugrör gjort av vass.

“Att använda marmelader i cocktails blir ofta väldigt lyckat. De bidrar med både smak, men även textur – drinken blir lite tjockare på härligt sätt. Ofta är det sötma man får från en marmelad, men när vi tar kvittenpuré istället blir resultatet snarare syrligt. Därför skakar vi denna drink även med lite sockerlag för att balansera kvittensyran. Kallt te tycker vi är väldigt läskande på sommaren, så det kändes klockrent att använda ekologiskt te som bas i denna alkoholfria drink. Genom att servera i generöst glas, med massor av is, får man en riktig törstsläckare med optimal balans mellan syra och sötma.” – Joakim & Mattias @cocktaildetour

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick.

Läs mer under sekretess och integritet hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har.

You have Successfully Subscribed!